Voorwaarden

1. Gebruiksvoorwaarden

De internetgebruikers kunnen kosteloos gebruik maken van de diensten op de website van Duurzaam Aanbesteed
(http://www.duurzaamaanbesteed.nl).

Het feit dat u gebruik maakt van de website van Duurzaam Aanbesteed betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarden van Duurzaam Aanbesteed.

2. Intellectuele eigendomsrechten

De intellectuele eigendomsrechten van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Duurzaam Aanbesteed berusten bij Duurzaam Aanbesteed. Duplicatie, distributie en publicatie van programmatuur, teksten, beelden en/of geluiden op de website van Duurzaam Aanbesteed is uitsluitend toegestaan met voorafgaande toestemming.

Schriftelijke aanvragen stuurt u aan Duurzaam Aanbesteed, info[at]duurzaamaanbesteed[dot]nl

3. Privacyverklaring

Uw persoonlijke gegevens worden alleen toegepast door Duurzaam Aanbesteed.

Uw persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen, vastgelegd, doorgegeven of gebruikt voor andere doeleinden dan deze.

4. Afwijzing van aansprakelijkheid

Ondanks voortdurende zorg en aandacht voor de website van Duurzaam Aanbesteed geeft Duurzaam Aanbesteed geen garanties op de volledigheid, juistheid of actualiteit van de inhoud van de website van Duurzaam Aanbesteed.

Duurzaam Aanbesteed kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade door het gebruiken van de website van Duurzaam Aanbesteed, de onmogelijkheid de website van Duurzaam Aanbesteed te gebruiken, uit de levering van diensten door Duurzaam Aanbesteed of het gebrek aan levering van diensten door Duurzaam Aanbesteed.

5. Wijzigingen

De inhoud van de website van Duurzaam Aanbesteed wordt regelmatig bijgewerkt. Duurzaam Aanbesteed behoudt zich het recht voor de inhoud van de website van Duurzaam Aanbesteed te allen tijde en met onmiddellijke ingang te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.